Trener Rijeke: Nisam bitan ja, bitno je kako će ekipa igrati

Foto: fah

U Jadranskom derbiju Rijeka je slavila 4:0 protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitam igračima i hvala navijačima. Utakmica je išla u smjeru koji smo očekivali. Prvih 20 minuta smo uspjeli izdržati pritisak Hajduka. Znali smo da će Hajduk nakon primljenog gola biti sve otvoreniji i to smo iskoristili”, kazao je poslije utakmice trener Rijeke Simon Rožman.

Pitali su ga čuje li se s Matjažom Kekom.

“S njim se često čujem, ali i s drugim trenerima. Mi treneri razgovaramo međusobno često. S njim se čujem i kao izbornikom Slovenije”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam ja bitan nego kako će ekipa igrati. Odmah prvi dan sam rekao što želim od momčadi i to se sad ostvaruje. Sigurno da sadržaj nije još potpun, ali idemo korak po korak i analiziramo sve kako koga dobiti”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.