Trener Rijeke: ‘Radimo na tome da ponovimo osjećaj od prošlog vikenda’

Foto: fah

Nogometaši Rijeke u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva igraju protiv Varaždina u subotu na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani su trenutačno treća momčad Prve HNL, s bodom i utakmicom manje od drugog Hajduka. Varaždin je deveti, a ima 12 bodova, isto kao i osma Istra 1961 i deseti Inter Zaprešić.

Susret protiv Varaždina iz riječkog kuta najavili su trener Simon Rožman i Ivan Tomeča, piše HRT.

– I ovaj tjedan fokus igrača je odličan, svi radimo na tome da ponovimo osjećaj od prošlog vikenda i opet svi zajedno zapjevamo i vidimo naš vatromet. Neće biti to lako, čeka nas organizirani suparnik koji je gubio s jednim golom razlike. Čvrsti su u svom bloku s dobrom tranzicijom. Igrači su svjesni da moraju i dalje raditi ono što rade dobro jer imamo već sadržaj koji na nešto liči, prenosi Rožmanove riječi Radio Rijeka. U prošlom je kolu Rijeka na Rujevici pobijedila Istru 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne živi se od povijesti, moramo napraviti sve da pred našim navijačima da dođemo do pobjede. Igrači su vidjeli kako tribine navijaju kada se ide glavom na svaku loptu, dodao je Rožman.

Trener Rijeka očekuje povratak Kvržića, ali su upitni nastupi Gorgona i Halilovića.

– Atmosfera je vesela i onakva kakva biti nakon dobrih rezultata. Spremni smo za utakmicu koja nas očekuje. Moramo biti maksimalni u pristupu i ne dopustiti nikakvu nonšalanciju. Igramo posljednju utakmicu pred svojim navijačima ove godine i želimo se oprostiti na najbolji mogući način, rekao je Tomečak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što su sve uoči Varaždina rekli trener Simon Rožman i Ivan Tomečak poslušajte na stranicama Radio Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.