Trener Rijeke uživa u svakom trenutku pobjedničkih dana Rijeke: ‘Na dobrom smo putu, ali…’

Foto: fah

Trener Rijeke Matjaž Kek smiruje euforiju nakon uspješnih igara i pobjeda njegovog kluba, koji je stigao nadomak prvog naslova u svojoj povijesti. Rijeka će sutra na Rujevici igrati protiv Intera iz Zaprešića, radi se o momčadi koja ove godine nije ostvarila niti jednu pobjedu, dakle, Rijeka je favorit, pobjedom bi se dodatno približili naslovu. Dinamo nakon desetak godina gubi naslov prvaka. Naime, Riječani su iskoristili kiks Dinama u Koprivnici te je pobjedom u derbiju protiv Osijeka pobjegla na velikih osam bodova prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zgusnut program prvenstva nije nam dozvoljavao veliko veselje. Dolazi nam protivnik koji nam je već znao zagorčati život. U ovoj situaciji nas čeka zahtjevna utakmica i koja dolazi nakon velikog emocionalnog pražnjenja. Inter je protivnik koji zaslužuje poštovanje i respekt”, poručio je trener Rijeke i dodao:

“Ne vidim razloga za euforiju u momčadi. Naravno, može biti veselja i radosti jer smo na dobrom putu, ali sve ostalo je podcjenjivanje.”

Trener izglednog budućeg hrvatskog prvaka tvrdi da uživa u svakom trenutku. I zaista, u Rijeci je sve spremno za veliko slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Guštam u ovom trenutku, kao što sam trpio protiv Osijeka dok nismo dali drugi gol. Prije svega uživam u tome kako oni reagiraju. Privilegij je voditi ovakvu momčad i ove igrače”, zaključio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.