Trener Viktorije: Izostanak Petkovića bit će hendikep za Dinamo

Foto: snimka zaslona

Nakon što je u prva dva kola ostvarila dvije pobjede, Viktoria Plzen je s mnogo optimizma doputovala u Zagreb gdje je u četvrtak očekuje susret 3. kola C skupine Konferencijske lige protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češka momčad je u prvom kolu na svom travnjaku pobijedila Ballkani 1-0, a potom je u slavila i na gostovanju u Astani 2-1.

Viktoriji, koju vodi češki stručnjak Miroslav Koubek, sada slijede dva ogleda protiv Modrih. Prvi u četvrtak na stadionu Maksimir, a potom 9. studenog u Plzenu.

Viktoria posebno “skenirala” domaće utakmice Dinama

– Dinamo ima odlične igrače, a mi se uvijek trudimo igrati aktivno. Vidjet ćemo kako će se situacija razvijati na terenu, kazao je Koubek na novinarskoj konferenciji na stadionu Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobro smo upoznati sa snagom zagrebačke momčadi, znamo da su ovoga ljeta ostali bez nekoliko odličnih igrača. Ako neće biti niti Brune Petkovića bit će to hendikep za domaćina. Oba kluba imaju neke svoje probleme, izostanke najboljih napadača. Ozljeda bilo kojeg igrača predstavlja problem, posebno najboljih. Pokušat ćemo nadoknaditi njihov izostanak, dodao je 72-godišnji stručnjak.

– Nisam trener koji odmah panično mijenja, ne bi trebalo biti previše promjena u sastavu, kazao je usporedivši snagu Dinama i praške Sparte.

– To su klubovi koji su na visokoj europskoj razini, ali na terenu ćemo vidjeti što nas čeka, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pamtim odličnu i kvalitetnu momčad Dinama”

– Jako dobro pamtim te utakmice. Pamtim odličnu i kvalitetnu momčad Dinama. Nadam se da će ovoga puta biti bolje, kazao je kapetan Lukaš Hejda.

Istaknuo je kako očekuje tešku utakmicu.

– Dinamo ima kvalitetnu momčad, očekuje nas težak i kvalitetan suparnik. Pokušat ćemo igrati uravnoteženo u svim linijama, kazao je 33-godišnji branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobro se osjećam, spreman sam za utakmicu. Vjerujemo da će atmosfera biti dobra, radujemo se novom izazovu, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.