Tri srebra Dore Bassi i bronca Filipa Strikinca

Foto: fah

S Mediteranskih igara na pijesku u grčkom Patrasu (25. – 31. kolovoza) kao na traci stižu hrvatske medalje. U samo dva dana sjajna Dora Bassi vlasnica je triju srebrnih odličja u ronjenju i plivanju s perajama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao mediteranska doprvakinja na postolju je završila u disciplinama 50 m i 100 m AP te 200 m SF (surface/površinski). Na treće srebro Dore Bassi u utorak se “nadovezao” i Filip Strikinac, osvajanjem bronce s novim državnim rekordom na 50 m AP (15.000 sekundi), kao i uz još jedan solidan finalni nastup – na 50 m BF (dvostruke peraje).

Hrvatska reprezentacija u rukometu na pijesku izborila je polufinale. Pobjedom nad Portugalom (2-0), kao prvoplasirana je iz skupine prošla u četvrtfinale, a potom je bila bolja i od Maroka (2-0). Prethodno su naši izabranici sa 2-0 svladali Cipar i Albaniju, uz samo jedan poraz u skupini – od Egipćana (1-2).

Naše uzdanice u obalnom veslanju, Nataša Šustić i Igor Boraska, zauzeli su posljednja mjesta u sprint utrkama samaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tri srebra i broncom Hrvatska je trenutačno sedma na ljestvici osvajačica medalja u konkurenciji 26 država u Patrasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.