Tucak: Tužno, žalosno i bezidejno

Foto: HTV

Hrvatska vaterpolska reprezentacija porazom od SAD-a u posljednjem susretu skupine A na Olimpijskim igrama u Parizu, zauzela je četvrto mjesto u skupini te će u četvrtfinalu turnira igrati protiv Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice izbornik Ivica Tucak rekao je da ne može biti zadovoljan onime što su večeras pokazali.

– Ne sjećam se kada smo ovako tužno, žalosno i bezidejno izgledali kao danas u prve dvije četvrtine. Kasnije je bio nekakav bezuspješan pokušaj da se vratimo. Nemam riječi u ovom trenutku kako smo loše odigrali. Znali smo da će biti teška utakmica, ali je ovo neočekivano, istaknuo je dodajući da je bilo jako puno grešaka.

– Bez ijednog bloka, bez ijedne obrane. Jako, jako loša utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da su ušli bez prave energije.

– Bili smo katastrofalni, moramo se u glavi čim prije otrijezniti, doći sebe, nema puno vremena, za dva je dana knockout faza, najvažnija utakmica.

Slijedi Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je sigurno psihološki potres, sada ćemo vidjeti jesmo li se u stanju dignuti i pokazati ono što treba pokazati svaki sportaš. Valja zaboraviti i valja se okrenuti, kako god da se zove protivnik. Vjerujem da i njima nije ugodno kada znaju da će igrati s nama. Naš se cilj zna, ističe.

Bijač: Moramo se skupiti

– Nismo došli na utakmicu prve dvije četvrtine. Nismo uspjeli spojiti doslovno dvije obrane, Amerikanci su kažnjavali svaku pogrešku. Zabili su nam 10 golova u prvom poluvremenu, počeli smo sustizati, ali nismo uspjeli. Zaslužena pobjeda SAD-a, okrećemo se četvrtfinalu i Španjolcima, rekao je vratar Marko Bijač.

Ističe da su Španjolci najveći favorit za zlato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno neće niti njima biti lako, moramo se skupiti, analizirati i dati sve od sebe u tom četvrtfinalu pa ćemo vidjeti, dodaje.

“Moramo pokazati glad od prve sekunde”

– Njihova zaslužena pobjeda, naša jedna jako loša predstava. Od prvih njihovih 14 šuteva, primili smo 10 golova. Očito je tako bilo suđeno, nismo zaslužili, ovo je još jedan šamar. Čeka nas četvrtfinale, jako težak i ozbiljan protivnik. Moramo se baciti na glavu, kaže Jerko Marinić Kragić.

– Španjolci su odlična ekipa, tko će više htjeti pobjedu će pobijediti. Moramo pokazati glad od prve sekunde, dodaje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.