Tuchel: Dečki su pokazali stav, a Kovačić je zabio čudesan gol

kovačić
Foto: fah

U derbiju 21. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Liverpool jučer su na Stamford Bridgeu odigrali 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redsi su na gostovanju poveli s dva pogotka razlike, ali to nije pokolebalo momčad Thomasa Tuchela.

– Nije samo odgovor bio dobar, već i start. Bili smo odlični od samog početka i sve smo si zakomplicirali s 0-2 zaostatkom, a osjećali smo da smo trebali voditi 2-0. Kažnjeni smo za pogreške koje smo napravili. Dečki su pokazali fantastičan stav i vratili su nas u utakmicu, rekao je Tuchel nakon dvoboja.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić zabio je sjajan pogodak iz voleja za 2-1 smanjivši tako prednost domaće momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kova je zabio čudesan gol i donio olakšanje svima na stadinu. Pokazali smo kvaliteti kasnije vrativši sve u egal s golom Pulisica, objasnio je Tuchel.

Manchester City na vrhu ima 53 boda, deset više od Chelseaja. Komentirao je Tuchel je činjenicu da u momčadi nije bilo ni Romelua Lukakua koji ga je javno kritizirao.

– To nije bila situacija karakteristična za Chelsea, ali nije ni najgora stvar na svijetu. Nije prvi put igrač ovakvim intervjuom donio “buku” koji nitko ne treba, zaključio je Tuchel, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.