Tuchel: Klub je dobio četiri ponude za novog vlasnika

Foto: fah

Trener Chelseaja Thomas Tuchel odgovarao je na novinarska pitanja nakon povratka klupskom nogometu. Novinare je najviše zanimala situacija oko novog vlasnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne znam smijem li vam uopće reći koje su nove ponude u pitanju. Po mojim saznanjima, klub ima četiri konkretne ponude i u idućim tjednima očekuje se nastavak pregovora. Jesam li ja bio u kontaktu s nekim od potencijalnih novih vlasnika? Apsolutno ne, ne znam je li to dobra ideja ili loša, ali ako se moram uključiti, onda je bolje što kasnije, rekao je trener Chelseaja.

Komentirao je odluke Engleskog nogometnog saveza:

– Bilo bi iz sportske perspektive lijepo vidjeti naše navijače na stadionu kako nam daju podršku. Drago nam je da su tako odlučili u Savezu i da ćemo imati navijače u Ligi prvaka i FA kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je zbog cijele ove situacije teško pripremati iduću sezonu?

– Teško je pretpostaviti koliki je to nedostatak. Fokusiramo se na ono što imamo trenutno i na naše sljedeće utakmice. Dakle, možda je to prednost za nas jer se ne zamaramo oko toga. Kasnije, kad se ovo sve smiri, onda ćemo imati dovoljno vremena.

Zanimljiva je bila i činjenica da je nagradu za trenera mjeseca u Premier ligi dobio trener Arsenala Mikel Arteta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne smatram to čudnim niti se brinem. Što se mene tiče, mi možemo nastaviti pobjeđivati, a ne moramo dobivati nagrade. Nitko sretniji od mene, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.