Tudor: Hajduk s nestrpljenjem čeka derbi protiv Dinama

Trener nogometnog kluba Hajduk Igor Tudor danas je izjavio kako njegova momčad s velikim nestrpljenjem očekuje sutrašnju derbi utakmicu na Poljudu protiv Dinama, te da će bez obzira na prednost na prvenstvenoj ljestvici od deset bodova u korist zagrebačke momčadi utakmica imati veliki naboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaki derbi između Hajduka i Dinama ima veliki naboj i svaki od tih derbija je posebna priča”, istaknuo je Tudor na današnjoj konferenciji za novinare.

On je naglasio kako je raspoloženje među igračima Hajduka dobro i svi jedva čekaju utakmicu protiv Dinama.

“Svi s nestrpljenjem očekujemo sutrašnju utakmicu da vidimo gdje je Hajduk u odnosu na Dinamo”, kazao je Tudor. Dodao je kako je uvjeren da će sutra na stadionu Poljud doći veliki broj gledatelja i ‘prava atmosfera’, što će igrače Hajduka, kako je rekao dodatno motivirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne vjerujem da će Dinamo u ovoj derbi utakmici ići na neodlučan rezultat, oni će ići na pobjedu jer imaju kadar igrača koji im to omogućava, ali uz sav respekt prema Dinamu mislim da to sutra neće biti slučaj”, istaknuo je Tudor.

Na upit kako komentira derbi na Poljudu u kontekstu najava kadrovskih promjena u vodstvu Dinama, Tudor je kratko kazao kako to neće ostaviti nikakva utjecaja na sutrašnju utakmicu.

Po Tudorovom tumačenju Hajduk u proljetnom dijelu prvenstva igra bolje no u prvom (jesenskom) dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Podigli smo u drugom dijelu sezone kvalitetu i razinu naše igre, puno smo zreliji i kompaktniji nego u prvom dijelu sezone”, rekao je Tudor.

Uoči sutrašnjeg derbija Dinamo je u vodstvu na prvenstvenoj ljestvici sa 62 boda, dok je Hajduk na drugom mjestu sa 52 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.