Tudor: Nema objašnjenja zašto igramo tako dobro u gostima

Foto; fah

Igor Tudor i Marseille nastavljaju oduševljavati u francuskom prvenstvu, sinoć su još jednom odličnom predstavom srušili Clermont s 2:0 i došli na samo pet bodova zaostatka za vodećim PSG-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljan nakon još jedne pobjede bio je Tudor, posebno ga je razveselio podatak da su na 11 gostovanja ove sezone u prvenstvu ostvarili osam pobjeda, te su u tom segmentu najbolja momčad lige, iza su ostavili PSG i Monaco.

– Najvažnija su tri boda. Teren nije bio dobar. Ne mogu objasniti zašto smo tako dobri na gostovanjima, nije da mijenjamo način igre. To je statistika, a naš pristup utakmici je isti, rekao je Tudor.

Bivši trener i legenda Hajduka iskoristio je jučer novi kiks PSG-a te se približio na samo pet bodova, ali ističe naporan raspored i mentalnu snagu njegove ekipe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako sam sretan, bila su ovo jako važna tri boda, osvojili smo ih na teškom terenu. Trebalo je večeras mnogo toga svladati, posebno u glavama. Igrali smo tri utakmice u šest dana i to je uvijek teško. Nisu umorne samo noge, puno toga je u glavama igrača. Ostali smo bez dosta energije u srijedu.

Tudor nastavlja oduševljavati navijače Marseillea ove sezone, iako je na početku trpio dosta kritika, nakon sjajnih rezultata u zadnje vrijeme, više nitko ne sumnja u njegov rad, a vrhunac je bio u srijedu kada su srušili supermoćni PSG u Kupu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.