Tudor: Ovo je utakmica godine, moramo biti savršeni

Foto; fah

Ovaj tjedan doznat ćemo sve putnike u osminu finala Lige prvaka, ali bit će i poznati klubovi koji svoje natjecanje nastavljaju u Europa ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo svoju ključnu utakmicu za treće mjesto igra sutra dok će danas na terene diljem Europe izaći momčadi iz skupina od A do D.

Čeka nas osam susreta, u tri skupine poznati su putnici u osminu finala, a u skupini D sve momčadi i dalje mogu do završnice Lige prvaka.

U skupini A Napoli i Liverpool idu dalje, u skupini B Club Brugge je priredio veliku senzaciju te zajedno s Portom prolazi u osminu finala, u skupini C prozvanoj skupinom smrti dalje idu Bayern i Inter dok će u Europa ligu drugu godinu zaredom ići Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daleko najneizvjesnija skupina ove sezone u Ligi prvaka je skupina D. U toj skupini nalaze se Tottenham, Sporting, Eintracht i Marseille našeg Igora Tudora. Sve četiri ekipe uoči zadnjeg kola imaju šanse za izboriti osminu finala.

Naš Igor Tudor na klupi Marseillea ugostit će Perišićev Tottenham, dok Eintracht našeg Jakića i Smolčića ide u Portugal u goste Sportingu.

Marseille se trenutno nalazi na posljednjem mjestu u skupini sa šest bodova, dok prvi Tottenham ima osam bodova. Pobjeda bi Tudoru donijela najveći uspjeh u karijeri, ali bi i odvela francuski klub u prvu osminu finala još od 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne možeš pobijediti samo ako to želiš. Moramo odigrati savršenu utakmicu, u obrani i u napadu. Ovo je utakmica godine i velika prilika za nas kada pogledamo naše prijašnje rezultate u Ligi prvaka, rekao je Tudor uoči susreta.

Igrači Tottenhama bit će bez svog trenera, Antonio Conte je dobio crveni karton u prošloj utakmici sa Sportingom, pa će sada ključnu utakmicu morati pratiti s tribina, susret je najavio veznjak londonskog kluba Pierre-Emile Højbjerg:

– Naše ambicije su jasne, a to je prolaz dalje, zbog toga i igramo ovo natjecanje.Imamo priliku večeras, probat ćemo je iskoristiti da ostvarimo naš cilj, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.