Tudor: Proveo sam mnogo godina u Torinu, ali sada se borim u Veroni

Foto: fah

Hrvatski nogometni stručnjak Igor Tudor, aktualni trener Verone, a bivši igrač Juventusa, gdje je prošle sezone i radio kao pomoćnik Andree Pirla, nakon 2-1 pobjede njegova novog sastava protiv bivšeg kluba u 11. kolu talijanskog prvenstva, upitan je što misli o stanju u Juventusu koji je ove sezone ostvario tek četiri pobjede u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Što s “mojim” Juventusom? Bolje pričajmo o “mojoj” Veroni. Sretan sam, proveo sam mnogo godina u Torinu, ali sada se borim ovdje. Čestitam igračima koji su dali sve od sebe i nismo mogli biti u boljoj situaciji od prednosti 2-0 na poluvremenu. U nastavku je Juve podigao tempo i stvorio nam probleme, ali jako smo se dobro branili”, rekao je Tudor.

Inače, pobjedu Veroni s dva je gola u 11. i 14. minuti osigurao ove sezone vrlo raspoloženi Giovanni Simeone, koji je sada na već osam postignutih prvenstvenih golova, a na konačnih 2-1 smanjio je McKennie u 80. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.