Tyson Fury ne miri se s odlukom sudaca: ‘Ja sam dobio ovaj meč’

Foto: fah

Ukrajinski boksač Oleksandr Usyk sjajnom je borbom  ali i podijeljenom odlukom sudaca pobijedio britanskog boksača Tysona Furyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo kako se Ukrajinac u jednom trenutku izvukao te spasio poraza s obzirom kako ga je Fory dobro pritisnuo. Kako bilo Usyk je apsolutni prvak svijeta u teškoj kategoriji.

Zanimljive su bile reakcije nakon meča, naime, Fury se nije mirio s odlukom sudaca te smatra kako je zapravo on pobjednik ovog meča. Fury tvrdi kako su suci Ukrajincu ”dali” pobjedu jer je Ukrajina suočena s ruskom agresijom.

“Vjerujem da sam pobijedio. Uzeo je nekoliko rundi, ali ja sam uzeo većinu. Ipak, obojica smo pružili sjajan meč”, rekao je Fury te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Njegova zemlja je u ratu i ljudi se suosjećaju s takvim državama. Ja mislim da sam pobijedio ovaj meč.”

U listopadu bi se trebao dogoditi revanš, Tyson Fury će iskoristiti klauzulu u ugovoru.

“Imamo klauzulu o revanšu. Večeras sam izgubio podijeljenom odlukom od malog dobrog čovjeka. Vraćamo se listopadu. Bravo Oleksandr”, rekao je na kraju Fury, ali NIJE čestitao protivniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.