Sjajne vijesti za Dalića iz Bundeslige: Kramarić ponovno na meti Bayerna?

Doha, 26.03.2022 - Pripremna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Slovenije na Education City stadinu u Dohi, pred Svjetsko nogometno prvenstvo koje će se održati u studenom i prosincu ove godine. Na slici Andrej Kramarić slavi postignuti zgoditak. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Sjajne vijesti iz Bundeslige u osvit Europskog nogometnog prvenstva za izbornika Zlatka Dalića. Naime, standardni hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić nezaboravnom je izvedbom s tri pogotka Bayernu sebi zapravo osigurao toliko ptiželjkivani transfer karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Kramarić je već jednom odbio europskog velikana, hoće li i drugi puta doći do istog scenarija? Zapravo ovisi koliko je ponuda ozbiljna te kakva  je potencijalna konkurencija u eventualnom novom klubu.

S tri gola do Bayerna?

Kako smo već spomenuli hrvatski reprezentativac je u posljednjem kolu njemačkog prvenstva zabio hat-trick najboljem njemačkom nogometnom klubu svih vremena i polufinalisti Ligi prvaka – Bayernu. S nova tri gola Kramarić je stigao do 15. gola u sezoni, ovim pogocima Hrvat je svoj Hoffenheim odveo do Konferencijske lige.

Nakom spektakularne predstave protiv Bayerna Kramarić je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pobijediti 4:2 Bayern nakon što gubiš 0:2 je ludo. Plus, hat-trick i asistencija, ne znam kad se to dogodilo. Vratili smo se u Europu, uvijek smo vjerovali u to”.

Nije nerealno da Kramarić napusti Hoffenheim s obzirom na sjajan finiš sezone, ali i s obzirom da je njemu zahvaljujući pao veliki Bayern, daleko je Kramarićeva izvedba u derbiju odjeknula. Koliko daleko tek će se vidjeti.  Ponude se Kramariću navodno nižu kao na tekućoj vrpci, ali mu godine ne idu prilog.

Podsjetimo, Kramarić je još prošle zime bio nadomak odlaska u Italiju, no sezonu je odradio u svom Hoffenheimu i očito nije pogriješio. Naime, Kramarić je pred novom ponudom, navodno je po hrvatskog reprezentativca krenuo nitko drugi nego njemački velikan Bayern. Kramarić bi mogao u Bayern kao zamjena i konkurencija engleskom napadaču Harryju Kaneu, pogotovo nakon odlaska Erica Choupa Motinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dvije godine odbio Bayern

Prije dvije godine Kramarić je odbio Bayern, makar se tada činilo kako sama ponuda Bayerna nije bila toliko ozbiljna. Činienici da je Kramarić odbio Bayern kumovala je isto tako činjenica da je tada dres njemačkog kluba nosio sjajni Poljak Rober Lewandowski. Tada se Kramariću nije sjedilo na klupi. Kako bi sada prošao u srazu s Kaneom tek će se vidjeti.

“Zapitao sam se što želim? Thomas Muller i Robert Lewandowski su u Bayernu, oni su tamo legende. Ne bih igrao svakog tjedna, morate prihvatiti da ste je dan od 25 igrača”, govorio je tada hrvatski reprezentativac.

Bayern i sada ima sjajnog igrača u napadu u liku Harryja Kanea, međutim Muller više nije nedodirljiv kao prije nekoliko godina te bi Kramarić imao prostora za igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrej Kramarić će uskoro napustiti 33 godine i ako želi zaigrati u jednom od europskih velikana sad je posljednja prilika. No prije svega pred hrvatskim igračem desetak je dana zasluženog odmora, a onda je na redu glavni nogometni događaj godine – Europsko nogometno prvenstvao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.