Site icon narod.hr

(Pre)sudio Hrvatskoj: Ovako je izašla informacija da je sudac Makkelie homoseksualac

Foto: snimka zaslona

Je li vam sudac Danny Makkelie poznat od ranije? Ako nije, podsjetit ćemo vas. Iza sebe ima niz spornih situacija, a nakon utakmice Hrvatske i Italije koja je završila remijem 1:1, sve se više priča o njegovoj seksualnoj orijentaciji. Naime, društvene mreže preplavila je informacija da je u ”sretnoj vezi s jednim muškarcem iz Italije” i fotografija s njim. S obzirom kako mnogi nogometni stručnjaci tvrde kako je Makkelie bio na strani Italije tijekom cijele utakmice, koju je na kraju nepotrebno produžio za nevjerojatnih osam minuta, potražili smo informacije o njemu. Iako nismo mogli potvrditi da je doista u vezi s Talijanom, pojavila se druga zanimljiva informacija. Novinar Johan Derksen još je 2018. godine tvrdio da je razotkrio spolnu orijentaciju ovog suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Derksen je nizozemski sportski novinar i bivši nogometaš, a 2018. je u televizijskom programu izjavio kako je sudac Danny Makkelie homoseksualac. I nije rekao to da bi nekoga uvrijedio, nego je to predstavio kao činjenicu. A sve jer je tada Makkelie trebao suditi utakmicu u Saudijskoj Arabiji.

> Tko je sudac Danny Makkelie, čovjek koji je uništio hrvatske snove u Leipzigu?

“Želim prijeći odmah na stvar. Ponekad sam krivio Berta van Marwijka što je išao trenirati i zarađivati ​​u zemlji poput Saudijske Arabije. A jutros sam bio u autu i onda čujem da je Danny Makkelie izgleda homoseksualac… I to uopće nije loše, ali…”, rekao je novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelji Wilfred Genee ga je pitala: “Je li on to?”

“Pretpostavlja se da je gay i sudački odbor mu je savjetovao da ne izlazi iz ormara. Zbog ružnih povika i sličnih stvari“, kaže Derksen, kojem je bilo neshvatljivo da je sudac ponosan što će voditi utakmicu u Saudijskoj Arabiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znate li da su homoseksualci odmetnici u Saudijskoj Arabiji? Dvojici su odrubljene glave. Onda ne razumijem dečko koji je gay, počne zviždati u takvoj zemlji i onda potajno kaže ‘ja nisam gay’ i ne podržavam druge homoseksualce”, zaključio je Derksen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version