U Manausu Hrvatskoj i Kamerunu sudi Portugalac Proenca

Dvoboj 2. kola skupine A na Svjetskom nogometnom prvenstvu između Hrvatske i Kameruna (ponoć srijeda na četvrtak, Manaus) sudit će Portugalac Pedro Proenca (43), objavila je u ponedjeljak FIFA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proenca je jedan od najuglednijih sudaca današnjice, prije dvije je godine sudio dva velika finala, ono Lige prvaka između Bayerna i Chelseaja, te EURA između Španjolske i Italije.

Proenca je ostao u lijepom sjećanju i našoj reprezentaciji jer je vodio i uzvratni susret dodatnih kvalifikacija za odlazak na EURO 2012. između Hrvatske i Turske u Zagrebu 15. studenoga u kojoj su “vatreni” zahvaljujući remiju 0-0 potvrdili odlazak u Poljsku i Ukrajinu (četiri dana ranije Hrvatska je slavila u Istanbulu sa 3-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.