U Marseilleu kamenovan autobus s igračima Lyona, utakmica otkazana!

Foto: snimka zaslona

Derbi susret desetog kola francuskog nogometnog prvenstva između Marseillea i Lyona otkazan je nakon što je autobus Lyona kamenovan na putu prema stadionu Velodrome, pri čemu je trener Fabio Grosso ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autobus s igračima Lyona, u čijim redovima igraju hrvatski nogometaši Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car, kamenovan je na putu prema stadionu Velodrome.

Prema pisanju francuskih medija u napadu je ozlijeđen trener Lyona Fabio Grosso.

Talijanski stručnjak je snimljen s krvavim licem, a zatim i sa zavojem na glavi dok je izlazio iz ambulante koja se nalazi u hodnicima Stade Velodromea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autobusu je potpuno razbijeno prednje desno staklo, a još nekoliko ih je oštećeno.

Napad na autobus i ozljeda trenera, šokirao je igrače Lyona. Mediji su objavili kako se utakmica neće igrati, spiker kluba iz Marseillea je objavio vijest na stadionu, a uskoro je stigla i službena objava.

– Održan je krizni sastanak, a nakon utvrđenih ozljeda članova Lyona, uvažavajući mišljenje kluba koji nije želio započeti utakmicu i utvrđeni protokol, donesena je odluka da se utakmica ne igra. Bit će sačinjena izvješća nadležnim tijelima koja će odlučiti o tijeku događaja, poručio je sudac Francois Letexier, prenosi L’Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice OM je bio na devetom mjestu sa 12 bodova, dok je Lyon posljednji s tri boda.

Na vrhu ljestvice je Nica sa 22 boda ispred PSG-a koji ima bod manje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.