U subotu Hrvatski kup u akrobatskom rock’n’rollu

U subotu, 25. travnja u sportskoj dvorana XV. Gimnazije (MIOC) održat će se Hrvatski kup u akrobatskom rock’n’rollu na kojem će nastupiti 600-tinjak natjecatelja u parovima i formacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plesni parovi nastupit će u osam različitih kategorija (MINI, Mlađi juniori 2, Mlađi juniori 1, Stariji juniori, “C” kategorija, “B”, “A” nacional i apsolutna kategorija).

Formacije nastupaju u kategorijama Mini formacije 3, Mini formacije 2, Mini formacije 1, Ženske formacije, Juniorske ženske formacije, Seniorske formacije i Juniorske formacije. Trajanje njihovog programa je od jedne do tri minute, ovisno o kategoriji. Prednatjecanja počinju u 11.00 sati, dok je završnica od 19.00 sati.

“Bit će fantastično, veselo, glasno. Vidjet ćete najbolje plesne parove Hrvatske, a i neke iz prvih 10 svjetske rang liste,” poručili su iz akrobatskog rock’n’roll kluba Buba koji ove godine organizira Kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.