UEFA ponovno kaznila beogradski Partizan

Foto: fah

Krovna europska nogometna asocijacija, UEFA, ponovno je kaznila beogradski Partizan. Naime, Partizan je kažnjen novčanom kaznom zbog propusta na utakmici kojoj su spomenuti srpski klub bodrila djeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na utakmicu Europske lige između Partizana i AZ Alkmaara smjela su samo djeca do 14 godina. No, netko je ponovno bacao predmete na teren tijekom utakmice te Partizan zbog toga mora platiti pet tisuća eura.

Podsjetimo, srpski klub je već odradio dvije utakmice kazne pred praznim tribinama zbog rasističkog ponašanja njihovih navijača.

Nakon prva tri kola grupne faze Europske lige na vrhu skupine je Manchester United sa sedam bodova, na drugom je mjestu s pet bodova AZ Alkmaar, na trećem Partizan sa četiri boda osvojena boda, posljednja je Astana bez osvojenog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.