United ispao iz Lige prvaka, Olmo s Leipzigom ide dalje

epa08871495 Victor Lindelof (R) of Manchester United in action against Dani Olmo (L) of Leipzig during the UEFA Champions League group H soccer match between RB Leipzig and Manchester United in Leipzig, Germany, 08 December 2020. EPA/Filip Singer

Leipzig je pobjedom 3:2 nad Manchester Unitedom u zadnjem kolu skupine Lige prvaka izborio nokaut-fazu LP-a, dok je United ispao u eliminacijsku fazu Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Angelino, koji je na posudbi u Leipzigu, već u 2. minuti postigao je prvi gol za domaćine. U 13. minuti Leipzig je udvostručio prednost. Treći gol Leipzig je postigao zahvaljujući najgoroj reakciji Unitedove obrane. Konate je srušio Greenwooda u kaznenom prostoru za jedanaesterac, iz kojeg je Fernandes uvjerljivo zabio. U 82. minuti Fernandes je centrirao iz kornera, Pogba je pucao glavom, a lopta je prvo pogodila Maguirea, a zatim Konatea i završila u golu.

Utakmica PSG- Istanbul Bašakšehirspor, prekinuta je u 23. minuti pri rezultatu 0:0 zbog rasističke primjedbe suca prema treneru gostiju. Igrat će se sutra od 18:55.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.