(FOTO) Uoči osmine finala Lige prvaka trener rukometaša Zagreba poručio: Pripremamo se cijeli tjedan, opasnost nam prijeti sa svih strana’

Foto: Fah

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb prvi je dvoboj osmine finala Lige prvaka u kojemu će u subotu 25. ožujka ugostiti mađarski Telekom Veszprem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Dvoboj hrvatskog prvaka i aktualnog europskog doprvaka na rasporedu je u 18.00 sati, a uzvrat je 1. travnja u Veszpremu.

“Za Veszprem se pripremamo cijeli tjedan. Čak smo i kup utakmicu u Križevcima iskoristili kako bi uigrali neke kombinacije jer znamo kako nam u goste dolazi najzahtjevniji mogući protivnik,” kazao je trener PPD Zagreba Silvio Ivandija.

Zagrebov strateg smatra kako se radi o iznimno jakom suparniku koji na svakoj poziciji ima barem dva kvalitetna igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kod njih opasnost prijeti sa svih strana, a na svakoj poziciji imaju barem dva kvalitetna igrača. Međutim, suradnja vanjskih igrača i pivota možda im je najjače oružje,” dodao je Ivandija.

PPD Zagreb i Veszprem su ove sezone već igrali dva puta u SEHA ligi, a oba sastava imaju po jednu pobjedu. Hrvatski prvak je slavio u 14. kolu SEHA lige pobijedivši u Varaždinu 27-23 što je bila prva pobjeda protiv Veszprema nakon čak 16 godina.

“Oni se u zadnje vrijeme dižu u Ligi prvaka i sada dolaze na onu svoju radnu temperaturu. Mi smo, s druge strane, u dva navrata kroz SEHA ligu pokazali da se možemo nositi s njima i ta prva pobjeda nakon 16 godina nije se dogodila slučajno. Siguran sam da ćemo im opet napraviti velike probleme kako u Zagrebu tako i u Mađarskoj,” poručio je Ivandija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kružni napadač Igor Vori je ipak dodao kako ogledi iz SEHA lige neće imati dodirnih točaka s utakmicama koje slijede u Ligi prvaka.

“Veszprem je na papiru sigurno favorit, ali mislim da mi trebamo odigrati 60 najboljih minuta ove sezone i u tom slučaju se nadam da će rezultat doći. O njihovoj širini dovoljno govori podatak da se jedan Marko Kopljar nije skidao za utakmice Lige prvaka. U svakom slučaju ako se krenemo nadtrčavati s njima nemamo nikakve šanse, ali ako odigramo obranu onako kako mi to znamo i ako odigramo utakmicu na mali broj golova onda možemo iznenaditi,” poručio je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.