Upitno održavanje Europskog prvenstva u vaterpolu

Foto: fah

U Izraelu bi se u siječnju trebalo održati Europsko prvenstvo vaterpolista, na kojemu Hrvatska brani zlato osvojeno prošle godine u Splitu, no zbog izraelsko-palestinskog sukoba održavanje europske smotre je upitno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europska federacija vodenih sportova (European Aquatics) tim povodom oglasila se priopćenjem koje donosimo u cijelosti.

– U svjetlu trenutačnog stanja u Izraelu, European Aquatics je u aktivnim razgovorima s Organizacijskim odborom Europskog prvenstva u vaterpolu, koje bi se trebao održati u Netanyi od 3. do 16. siječnja 2024. Naše misli i podrška usmjereni su narodu Izraela u ovim teškim vremenima.

Obje organizacije nastavit će pomno pratiti stanje i istražiti sve mogućnosti prije donošenja odluke o domaćinstvu natjecanja. Omogućavanje sigurnih uvjeta za sve reprezentacije sudionike natjecanja, službene osobe i gledatelje bit će naš glavni prioritet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

European Aquatics i Izraelski vaterpolski savez u kontaktu su sa svim uključenim timovima i dat će najnovije informacije o situaciji što je prije moguće, stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.