”Uplašeni” Neymar ne želi propustiti završnicu Lige prvaka: ”Sada slijedi finalna faza, ostalo nije bitno”

Foto: fah

Francusko prvenstvo unatoč preporukama UEFA-a samoinicijativno je zbog pandemije koronavirusa odavno prekinuto, a PSG je dekretom proglašen prvakom, točnije na temelju činjenice da je u trenutku prekida bio prvi na prvenstvenoj ljestvici. UEFA, iako je nešto slično u početku najavljivala, nije ostala dosljedna te nije izbacila francuske klubove iz europskih kupova. PSG se tako kroz prijateljske utakmice pokušava pripremiti za nastavak Lige prvaka koji slijedi u kolovozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, prije dva dana nogometaši PSG-a odigrali su prijateljsku utakmicu protiv nedoraslog protivnika, belgijskog Beverena, igralo se 4×30 minuta, pariški klub pobijedio je čak sa 7:0. Zapravo, pobjeda je to koja je očekivana, ipak je PSG jedna od najskupljih momčadi Europe, a u svojim redovima ima i Brazilca Neymara, koji je navodno vrlo blizu povratku u Barcelonu.

“Jako sam sretan što sam se vratio i igrao na našem terenu, uz prisustvo određenog broja navijača. Polako se spremamo kako bismo dostigli maksimum, a onda slijedi finalna faza Lige prvaka. Ostalo sada nije bitno”, izjavio je Neymar nakon rutinske i uvjerljive pobjede.

Prema pisanju francuskih medija igrači Beverena bili su poprilično agresivni, iako se radilo o prijateljskom susretu. Navodno je takav pristup belgijskih igrača preplašio Neymara, koji se ne želi ozlijediti kako bi spreman za najvažniji dio ove turbulentne sezone, završnicu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je to i sam Neymar…

“Da, pomalo smo se uplašili. Tu samo na prijateljskoj utakmici i takve stvari se  ne bi trebale događati. Moramo se pripremati, ali i biti oprezni… Ali i smo im malo vratili, tako da nema problema”, poručio je brazilski reprezentativac,

PSG će u četvrtfinalu Lige prvaka igrati protiv najugodnijeg iznenađenja ovog natjecanja, Atalante. S obzirom na pandemiju koronavirusa igrat će se jedna utakmica i to 12. kolovoza u Lisabonu. S obzirom kako se radi o jednoj utakmici, u kojoj je zapravo sve moguće, iako je PSG favorit mediji Atalanti daju ozbiljne izglede za još jedno sportsko čudo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.