Uprava Bayerna stala uz igrače i Niku Kovača

Foto: fah

Kad je uprava Bayerna najavila konferenciju za novinare mnogi su najavljivali smjenu Nike Kovača, ali to se nije dogodilo, naprotiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje izlaganje započeo je Karl-Heinz Rummenigge.

“Stali smo uz igrače koji su previše kritizirani. Tu je jedan Manuel Neuer koji je zaslužio puno više poštovanja. Nevjerojatno je što sam sve pročitao o njemu, čovjek je svjetski prvak i četiri puta je bio najbolji golman svijeta. Ili što čitam da su Boateng i Hummels prestari”, poručio je, prenose 24 sata.

“Možda biste trebali pogledati preko granice kako se štite igrači u drugim državama. Ovo ne govorim samo novinarima, već i bivšim igračima i stručnjacima. Prije tri tjedna ste mislili da ćemo neporaženi završiti sezonu, a sada pišete o nezapamćenoj krizi. Tužit ćemo one koji o nama pišu laži”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim reći nešto što nema veze s Bayernom. Sramotni su i napadi na izbornika Joachima Loewa. Sramotno je i izvještavanje o zvižducima Niki Kovaču na košarkaškoj utakmici”, dodaje Uli Hoeness.

” Imali smo dobrih utakmica i onda jedan loš niz, ali nećemo otpustiti Kovača. Sjetite se vi novinari koliko ste nas hvalili. Mi smo svjesni pogrešaka, ali sigurno neće s njima izlaziti u javnost. Uvijek ću braniti svoje igrače i trenera, dovoljno su oni samokritični”, poručio je sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.