US Open: Čiliću i Ćoriću kvalifikanti, težak ždrijeb za Hrvatice

Foto: Alen Večanin

Marin Čilić i Borna Ćorić će u prvom kolu US Opena za suparnike imati igrače iz kvalifikacija, odlučeno je ždrijebom održanim u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je 15. nositelj, a Ćorić 25. nositelj. Obojica se nalaze u donjem dijelu ždrijeba. U slučaju pobjede u prvom kolu, Marin će u drugom kolu igrati protiv pobjednika dvoboja Španjolca Alberta Ramos-Vinolasa i kvalifikanta, dok bi Ćorić išao na boljeg iz sraza Amerikanca Jensona Brooksbyja i Srbina Dušana Lajovića.

U turniru tenisačica Hrvatska će imati tri predstavnice. Petra Martić će u prvom kolu igrati protiv Ruskinje Varvare Gračeve (WTA -62.). Donna Vekić će također imati rusku suparnicu, 18. nositeljicu Veroniku Kudermetovu (WTA – 18.), a Anu Konjuh, povratnicu na teren nakon gotovo četiri mjeseca izbivanja, ždrijeb je spojio sa 15. nositeljicom, Brazilkom Beatriz Haddad Maijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.