Utučeni Allegri: To nije sramota, to je činjenica

allegri
Foto: fah

Treću godinu zaredom nogometaši Juventusa su zapeli u osmini finala Lige prvaka. Ovaj put je za torinsku momčad koban bio španjolski Villarreal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Naravno da je razočarenje veliko, ali moramo se znati nositi s tim. Imamo još dosta ciljeva ispred sebe i trudit ćemo njih ispuniti. No, u svemu moramo biti realni i reći kako u Europi ima dosta boljih momčadi od Juventusa. To nije sramota, to je činjenica, postoji deset momčadi koje su bolje od nas, rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri.

– Nemam previše toga zamjeriti svojim igračima. Oni rade dobar posao kroz ovu sezonu. Imamo zbog čega biti zadovoljni ako vidimo što smo napravili u prvenstvu i domaćem Kupu. Znao sam da će biti svakakvih komentara kada ispadnemo u Ligi prvaka, ali to nisu ispravna razmišljanja. Znam koje su vrijednosti ove momčadi i mi ćemo gurati dalje, završio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.