Uvjerljiva pobjeda Dinama, dva gola Brodića

Foto: fah

U susretu 29. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Istru 1961 s 4-1 približivši se vodećoj Rijeci na dva boda zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva uzastopna slavlja na Poljudu protiv Hajduka, Modri nisu imali pravo na pogrešan korak protiv Puljana kako bi nastavili lov na vodeću Rijeku.

Gosti su se držali do završnice prvog dijela, imali su rezultat 1-1, no Dinamo je potom zabio još tri gola i mirno priveo susret kraju.

Za Dinamo su zabili Gabriel Vidović (3), Fran Brodić (44, 58) i Dario Špikić (61), dok je pogodak za goste postigao Elias Filet (37).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka vodi sa 62 boda, Dinamo ima 60, a Hajduk 55 bodova. Istra je osma s 28 bodova, a zadnje dvije pozicije drže Slaven Belupo (27) i Rudeš (7).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.