Vahid Halilhodžić: ‘Salu ne možemo prežaliti, bio je divan čovjek’

Foto: fah

Na obali Normandije prije nekoliko dana pronađena su dva jastuka za sjedenje za koja se vjeruje kako su pripadala zrakoplovu u kojem su prošlog ponedjeljka nestali pilot i argentinski nogometaš Emiliano Sala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov bivši trener Vahid Halilhodžić ne može ga prežaliti.

“Nikako ga ne možemo prežaliti, ne možemo se oporaviti od tog šoka. Pa on je divan čovjek. Došao se oprostiti u klub s nama baš na dan nesreće. Bilo mu je žao što odlazi iz Nantesa, što više neće surađivati sa mnom. Sjajan igrač. Kakav je to samo bio šok za nas u klubu”, rekao je u razgovoru za 24sata.

Ranije je bio trener Dinama i PSG-a, pa posebno prati nastupe svojih klubova u europskim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam, nisam baš siguran da će PSG ove sezone otići do kraja u Europi, da će uzeti Ligu prvaka. Pitanje je hoće li proći i Manchester United. Pa United izgleda sve bolje, a PSG će biti bez Neymara. Brazilac je u ovom trenutku možda i najbolji igrač na svijetu i bez njega će PSG teško proći dalje”, poručio je.

“Dinamo je ove sezone napravio veliki iskorak u Europi. Naravno da ima dobre šanse da ode korak, a možda i dva dalje u Europskoj ligi. Bilo bi mi to jako drago, momčad je baš dobro posložena”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.