Valdas Dambrauskas je novi trener Hajduka

Valdas Dambrauskas hajduka
Foto: fah

Litavski nogometni stručnjak Valdas Dambrauskas (44) novi je trener Hajduka, objavio je splitski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On će na Poljudu zamijeniti Šveđanina Jensa Gustafssona koji je dobio otkaz, a potpisao je ugovor do ljeta 2024. godine.

Tako se vraća u Hrvatsku nakon što je od veljače 2020. do siječnja ove godine vodio Goricu nakon čega je preselio u Ludogorec što je bio i njegov posljednji trenerski angažman prije dolaska u Hajduk.

– Valdas Dambrauskas je trener koji je tijekom svoje karijere vodio vrlo dobro organizirane i uspješne momčadi koje je svojim trenerskim znanjem nadograđivao. Uvjeren sam da će nam donijeti novu energiju i da će svojim znanjem te iskustvom doprinijeti unaprjeđenju kvalitete u svim segmentima nogometne igre, kazao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Profil je trenera koji prije svega traži uspostavu pozitivnog odnosa s cijelom momčadi što smatramo temeljnim preduvjetom za uspjeh. Preferira rad s igračima snažnog karaktera, smatra da je rad s takvim profilom igrača bitan za uspjeh i dolazak do najviše nogometne razine. Mišljenja sam da će uz sve navedeno u relativno kratkom roku podići razinu kvalitete naše igre, vrijednost igrača, a samim time će dati novu dimenziju momčadi, potrebnu u borbi za trofeje, dodao je Nikoličius.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.