Valencia zaustavila Real bez Modrića, Rakitiću 90 minuta u remiju Seville

Nogometaši Levantea i Valencije u 36. kolu Primere pripremili su velika iznenađenja šokiravši dva najveća kandidata za osvajanje naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranijoj utakmici u nedjelju Levante je na svojem terenu iznenadio vodeću momčad lige i finalista Lige prvaka Atletico Madrid svladavši ga 2-0 autogolom Filipea i golom Barrala.

Gradski rival Real imao je veliku priliku iskoristiti kiks Atletica, no to mu nije pošlo za nogom te je odigrao domaći remi s polufinalistom Europske lige Valencije 2-2.

‘Šišmiši’ su na Bernabeuu poveli preko Mathieua u 44. minuti, a ‘kraljevski klub’ vratio se u igru izjednačivši golom Sergija Ramosa u 59. minuti. No gosti se nisu predali te su priredili veliko iznenađenje zabivši za vodstvo preko Pareja u 65. minuti. Kad se činilo da će gosti do iznenađujuće pobjede, Cristiano Ronaldo spasio je Real golom u 92. minuti za izjednačenje. Luka Modrić nije konkurirao za utakmicu jer ga je Carlo Ancelotti poštedio zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je ranije remizirala 0-0 protiv Villarreala, a Ivan Rakitić je odigrao svih 90 minuta. Nakon odigranog kola Atletico Madrid i dalje ima prednost nad Realom, pet bodova uz utakmicu više.

U Serie A u nedjelju navečer odigran je Derby della Madonnina između Milana i Intera, a ‘rossonerri’ su pobijedili golom De Jonga u 65. minuti. Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.