Varaždin pobjedom protiv Gorice skočio na četvrto mjesto

Foto: fah

U posljednjoj utakmici 10. kola SuperSport HNL-a nogometaši Varaždina svladali su Goricu 2-1 (1-0) skočivši na četvrto mjesto ljestvice, a Gorica je ostala pretposljednja, deveta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goricu je premijerno vodio Mario Carević nakon što je u prvih devet kola sjedio na klupi Šibenika. Carević je preuzeo momčad nakon što je Rajko Vidović dobio otkaz.

Domaćin je daleko bolje ušao u susret i u 19. minuti dominacija je urodila vodstvom. Michele Šego je probio po lijevom krilu te ubacio loptu u kazneni prostor do Luke Mamića.

Domaći veznjak nije najbolje primio loptu, no natrčao je Dimitar Mitrovski i majstorski pogodio za 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prvog poluvremena omjer udaraca je bio 8-0 na strani Varaždina što je dovoljno govorilo o igri gostiju.

Varaždin je povećao prednost u 51. minuti. Frane Maglica je ubacio s desne strane, lopta se nekako odbila do Mamića koji je pucao sa desetak metara svladavši Ivana Banića koji je mogao i bolje reagirati.

Gorica je samo četiri minute kasnije smanjila. Adrion Pajaziti je na lijevoj strani uposlio Dinu Štigleca koji je uputio oštru loptu pred vrata do Marka Kolara koji je zabio za 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždin je u 64. minuti postigao i treći gol, međutim pogodak Mitrovskog je poništen jer je lopta izašla iz igre prije nego što je Dabro uposlio makedonskog igrača.

Gosti su u završnici napadali traživši izjednačenje, dok je Varaždin svoju priliku za potvrdu pobjede tražio iz kontre, ali više nije bilo golova, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.