Vardar izbacio prvaka Europe kojeg predvodi Duvnjak

Foto: fah

Rukometaši skoprskog vardara napravili su senzaciju izbacivši u osmini finala Lige prvaka branitelja naslova HSV iz Hamburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica u Skopje završila je 28-28, a Makedonci su u uzvratu u Njemačkoj slavili s 30-29 i prošli u četvtrtfinale. HSV-u nije pomoglo niti sedam zgoditaka Domagoja Duvnjaka, dok su nastupili i Blaženko Lacković i Davor Dominiković.

U četvrtfinalu je i PSG koji je u Parizu s 34-25 pobijedio Gorenje. Kod Francuza je Marko Kopljar zabio dva gola, a igrali su i Igor Vori i Jakov Gojun. I drugi skopski klub Metalurg prošao je dalje pobjedom kod Kolding Kooebenhavna s 30-26, a Makedonci su dobili i prvu s 23-17. Kiel je očekivano prošao dalje domaćom pobjedom nad Zaporožjem 40-28.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.