Vaterpolisti Hrvatske i Australije: Loren Fatović protiv oca Elvisa

Foto: fah

Vaterpolisti Hrvatske igrat će u četvrtfinalu Svjetskog vaterpolskog kupa protiv selekcije Australije danas u 17.30 sati, a ta utakmica bit će zanimljiva i zbog činjenice da će u njoj Loren Fatović igrati protiv momčadi čiji je izbornik njegov otac Elvis koji na klupi Australije nikada nije dobio sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odabranici izbornika Ivice Tucka, koji su jučer u posljednjem kolu B skupine Svjetske vaterpolske lige igrali sa Srbijom 10-10 i iako imaju najbolju gol razliku, nisu osvojili prvo mjesto u skupini jer im se pobjeda protiv najslabije momčadi skupine Južne Afrike briše. Kako je Srbija pobijedila SAD sa 14-8, a Hrvatska sa 15-10, Srbija je osvojila prvo mjesto u skupini i oni će večeras u 19,00 sati igrati protiv posljednjeplasirane reprezentacije iz skupine A Japana, a Hrvatska u 17. 30 protiv Australije.

Iako je Australija svakako teži protivnik od Japana, plasman u polufinale odabranika Ivice Tucka ne bi trebao biti upitan.

U slučaju pobjede nad Australijom naši će vaterpolisti u subotu u polufinalu igrati s pobjednikom iz susreta Njemačka – Južna Afrika u kojoj su Nijemci veliki favoriti, dok Srbiju nakon Japana čeka pobjednik susreta Mađarska – SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u sportu nikada nije zahvalno prognozirati, dobri poznavatelji vaterpola vjeruju da će se u nedjelju u finalu Svjetske lige u Berlinu ponovno sastati Hrvatska i Srbija. hi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.