Vaterpolisti saznali protivnike za plasman na Olimpijske igre

Foto: HSV

Na ždrijebu u švicarskom gradu Lausannei određene su skupine predolimpijskog kvalifikacijskog turnira u vaterpolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je nakon ždrijeba svrstana u skupinu B zajedno s momčadima Nizozemske, Rusije, Njemačke, Argentine i predstavnikom Azije. U skupini A su pak Gruzija, Kanada, Brazil, Crna Gora, Grčka i još jedan predstavnik Azije.

– Sigurno bi nam bolje bilo ili više odgovaralo da smo u skupini dobili Grčku ili Crnu Goru, ovako u polufinalu sigurno imamo izrazito teškog suparnika, jednu od te dvije reprezentacije. No, mi svoj put znamo. Moramo biti najbolji i gotova priča, rekao je hrvatski izbornik Ivica Tucak.

Turnir u Rotterdamu odigrat će se od 22. do 29. ožujka. Najbolje četiri momčadi iz svake skupine igrat će četvrtfinale (A1-B4, A2-B3, A3-B2 i A4-B1). Tri prvoplasirane reprezentacije plasirat će se za olimpijski turnir predstojećeg ljeta u Tokiju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.