Vaterpolo: Hrvatska protiv Francuske po finale SP-a

Foto: fah

Hrvatski vaterpolisti danas od 15.30 igraju protiv iznenađujućeg polufinalista Francuske za plasman u veliki finale Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barakude su u četvrtfinalu s 15:13 nadvisile Srbiju, dok su Francuzi šokirali Mađarsku, pobijedivši s 11:10, i to nakon što su Mađari vodili sa 7:3.

– Mislim da samo, da budem slobodan reći, glup sportaš može podcijeniti protivnika. Samim time podcjenjuješ svoj rad, svoje kvalitete, sve ono što si radio i to ne dolazi u obzir, pogotovo ne protiv jedne momčadi kao što je Francuska i pogotovo ne u trenutku kad se igra polufinale Svjetskog prvenstva. Igrači su svjesni, svi smo svjesni i znamo po što smo ovdje došli. Znamo da igramo odličan vaterpolo, da vjerujemo u sebe, to je ono što je najbitnije. Sada ako me pitate je li bolje Francuska nego Mađarska, pa bolje je, ali jesmo li pobijedili utakmicu protiv Francuske, nismo. I nećemo je pobijediti dok ne završimo, rekao je izbornik Ivica Tucak.

Pomoćni trener Francuza je Vjeko Kobešćak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Hrvatska je uz Italiju momčad koja Francuskoj najmanje odgovara i u principu to su dvije momčadi kojima Francuska nije uspjela doći blizu, rekao je Kobešćak, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.