(FOTO, VIDEO) Vatrena atmosfera na Poljudu, BBB-i se žale na ‘nehumane uvjete’, Torcida najavila derbi bakljadom

Foto: Twitter

U Splitu, na Poljudu, u vatrenoj atmosferi pred skoro 25 000 gledatelja igra se najveći derbi hrvatskog nogometa između Hajduka i Dinama. U prvom poluvremenu Hajduk je dominirao, pogodio i gredu iz slobodnog udarca, a veliki broj pripadnika BBB-a stiglo je na derbi u Split. Splićani su u zasluženo vodstvo došli pogotkom Ante Ercega.  Poljud je u tom trenutku eksplodirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Twitter

Već tradicionalno policija je navijače Dinama čekala u Dugopolju te ih je premjestila u autobuse odakle su organizirano pod pratnjom policije krenuli prema Splitu, a onda i prema stadionu na Poljudu, kamo su i stigli.

Foto: Twitter

Prema nekim informacijama dio navijača Dinama u Dugoplje je stigao tri sata prije utakmice, no, nije na vrijeme stigao na Poljud. Neki navijači tvrde kako ih je policija držala u ne baš idealnim uvjetima, bili su nagurani u autobusima. Nekima je i pozlilo. Oko 400 BBB-a je petnaestak minuta prije početka utakmice čekalo ulaz na stadion. Za sada, srećom, ozbiljnijih incidenata nije bilo.

Foto: Twitter
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Torcida je neposredno uoči početka utakmice zapalila svoje već pomalo tradicionalne baklje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Twitter

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.