Vatrena petorka dočekana u Osijeku: Svi smo disali kao jedno

Osijek, 20.12.2022.- Za bronèane reprezentativce Bornu Barišiæa, Ivicu Ivušiæa i Domagoja Vidu, pojaèane s reprezentativnim logistièarima, ekonomom Goranom Vincekom i kuharom Tomicom Ðukiæem, u utorak je na osjeèkom Adventu u Tvrði prireðen sveèani doèek nakon povratka sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. foto HINA/ Tomislav Prusina/ ua
Na Trgu Svetog Trojstva u Tvrđi u Osijeku održan je prigodni program, na kojem su se pojavila tri hrvatska reprezentativca te ekonom i kuhar reprezentacije. Ivušića, Vidu i Barišića te Vinceka i Đukića pozdravila je razdragana grupa Osječana, sretna što mogu vidjeti svoje sugrađane te Ivušića, inače Riječanina, ali trenutnog heroja svih navijača Osijeka.

Na pozornici se uz njih našao gradonačelnik Osijeka, Ivan Radić, ali i popularni glumac Miroslav Čabraja, koji je imao zadatak zabaviti prisutne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Srce nam je kucalo za vas”

“Vi ste bili naša najveća motivacija, uz naše obitelji. Srce nam je kucalo za vas jer znamo koliko ste uživali i ponosni bili na nas. Nas trojica, skupa s Gogo i Tomicom, smo presretni što smo mogli donijeti brončanu medalju u naš Osijek”, rekao je Barišić na pozornici.

Za kamere Dnevnika Nove TV kratko se svima zahvalio Vida, dok je Ivica Ivušić ipak rekao nešto više.

“Osjećam se odlično i predivno, kao što sami možete vidjeti. Slavonci uvijek pokazuju koliko veliko srce imaju”, rekao je Ivušić, okrenuvši se stanju u momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi smo disali kao jedno. Livi je obavio posao i svaka mu čast na tome. Svaka čast svima koji su bili dio ove priče i osjećamo se fantastično. Svi su prepoznali to, ali pogledajte ove ljude. Ovo je naša domovini i naravno da ćemo sve napraviti za nju. Ponosan sam na medalju kao i cijela država. Hrvatska reprezentacija ima snagu ujediniti domovinu, a ja mogu samo reći hvala.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.