Vatreni doznaju suparnike u Ligi nacija: Želimo biti konkurentni

poljudu
Foto: fah

Danas u 18 sati će u sjedištu Uefe u Nyonu u 18 sati biti održan ždrijeb trećeg izdanja Lige nacija za sezonu 2022./2023., a hrvatska reprezentacija se nalazi u trećem šeširu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni su u njemu zajedno s Engleskom, Poljskom i Švicarskom, što znači da nam te momčadi neće moći biti protivnici u elitnom razredu Lige nacija.

Francuska, Španjolska, Italija i Belgija su nositelji, u drugom šeširu su Portugal, Nizozemska , Danska i Njemačka, a u četvrtom se nalaze Wales, Austrija, Češka i Mađarska.

– Liga nacija je zaista kvalitetno natjecanje, bit će nam odlična priprema za Svjetsko prvenstvo. Imat ćemo četiri u lipnju i dvije u rujnu utakmice, ali morat ćemo vidjeti što i kako s igračima. Nadam se da će Igor u ožujku riješiti pitanje kvalifikacija pa ćemo moći s tim mladim igračima nešto odigrati i u Ligi nacija. Zaista želim jako ozbiljno shvatiti to takmičenje i želim da budemo konkurentni u njemu, rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.