Vatreni u Lensu: Kojih će 11 krenuti protiv Portugala?

Hrvatski nogometni reprezentativci stigli su u Lens, francuski grad u kojem će sutra od 21 sat odigrati ključnu, nadajmo se ne i posljednju, utakmicu Europskog prvenstva protiv Portugala. Reprezentacije koja u svojim redovima ima najskupljeg i najboljeg igrača Europe u ovom trenutku, ali koja igrom, još više rezultatom, nije zadovoljila brojne navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o osmini finala, pobjednik tog dvoboja ide na pobjednika utakmice Švicarska-Poljska, neki će reći da se pobjedniku otvaraju vrata finala, iako u polufinalu vrlo vjerojatno čeka Belgija.  Na velikim natjecanjima treba ići korak po korak, utakmicu po utakmicu, od prvog dana turnira uporno ponavlja Ante Čačić.

Vatreni će igrati na istom stadionu na kojem je Hrvatska započela svoj put na Svjetskom prvenstvu 1998., Bollaert-Delelisu. Kako je započela, i kako je završila to za Hrvatsku nezaboravno Svjetsko prvenstvo vjerujemo da ne treba posebno naglašavati. Naime, Vatreni su prije 18 godina s 3:1 pobijedili Jamajku, a golove su zabili Stanić, Prosinečki i Šuker. Bio je to tek početak.

Večeras će Hrvatska u Lensu imati posljednji trening uoči utakmice i tada bi trebalo biti jasnije tko će protiv Portugala krenuti od prve minute. Prema nekim informacijama koje dolaze iz Lensa Ante Čačić će nešto mijenjati u odnosu na Bordeaux i utakmicu protiv Španjolske koju je Hrvatska dobila i o kojoj će se još dugo pričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebali bi krenuti: Subašić, Strinić, Srna, Ćorluka, Vida, Brozović, Badelj, Modrić, Rakitić, Perišić i Mandžukić. Najveća dvojba izbornika Čačića je Mandžukić-Nikola Kalinić, a govori se i o mogućnosti da zaigra Marko Pjaca. Možda čak i od prve minute? Izbornik je odbacio mogućnost da krene u utakmicu s dva klasična napadača?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.