Vatreni od 18 sati igraju protiv Švedske: U kojem će sastavu istrčati na teren?

Zagreb, 10.10.2020. - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije pred utakmicu Lige nacija protiv Švedske.Na slici Mateo Kovačić,Luka Modrić i Ivica Olić.foto HINA/ Tomislav PAVLEK/tp

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 18 sati igra susret trećeg kola Lige nacija na Maksimiru protiv Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Zlatko Dalić u pobjedi protiv Švicarske u prijateljskoj utakmici dao je priliku igračima koji su dosad manje nastupali za reprezentaciju, a izgledno je da će dvoboj propustiti Andrej Kramarić koji još uvijek osjeća bolove u području aduktora.

Hrvatska bi trebala istrčati u sastavu: Livaković – Uremović, Lovren, Vida, Barišić – Modrić, Brozović- Perišić, Vlašića, Brekalo – Petković

Na desnom bočnom priliku od prve minute dobit će Filip Uremović, naglasio je Dalić na konferenciji za novinare da je zadovoljan kako igra i u odsutnosti Šime Vrsaljka ima prednost pred Tinom Jedvajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duje Ćaleta-Car odigrao je dobru utakmicu protiv Švicarske, ali u prvih 11 vraća se Dejan Lovren koji će biti partner Domagoju Vidi na stoperskim pozicijama. Domagoj Bradarić odlično je debitirao protiv Švicarske na lijevom krilu, no Dalić će vjerojatno u natjecateljskoj utakmici povjerenje dati iskusnijim igračima od prve minute.

U “špici” očekuje se start Brune Petković, dok će Ante Budimir čekati priliku s klupe. Sve dileme će se razriješiti oko 17 sati sati, sat vremena prije početka utakmice, kad izađu i službene postave, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.