Vatreni su i u zrakoplovu pjevali Thompsona – ovaj put ‘Čavoglave’

Foto: fah

Tijekom petosatnog leta iz Dohe u Zagreb nije bilo odmora za hrvatske nogometne reprezentativce. Tako su 24sata dobila snimku na kojoj se vidi kako dobro raspoloženi pjevaju “Čavoglave”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidi se Mateo Kovačić koji nosi dres suigračima na potpis, Marcelo Brozović je na nogama i uz pivo u ruci drži ritam, a avionom kojim su hrvatski nogometni reprezentativci putovali iz Dohe u Zagreb orila se pjesma Marka Perkovića Thompsona.

Video možete pogledati OVDJE.

> Velikosrbi divljaju, jer hrvatska reprezentacija voli Thompsona!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamislite što bi tek srbijanski mediji pisali da su znali kako su reprezentativci pjevali “Čavoglave” kad su ih napali zbog “Lijepa li si”.

Zašto Thompson smeta velikosrbima?

Thompson velikosrbima dodatno smeta i zbog najpopularnije budnice iz Domovinskog rata “Bojna Čavoglave”, pjesme koja je probudila nadu, podizala moral i oživljavala optimizam ne samo nenaoružanim hrvatskim braniteljima već i svima koji su u skloništima strahovali za svoj život pod najezdom teške artiljerije, bombi, “krmača” i drugih ubojitih sredstava neprijateljske JNA – kojoj se isticala crvena zvijezda petokraka na kapama, zrakoplovima, tenkovima – u suradnji s paravojnim postrojbama Srba u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.