Večer hrvatskog rukometa uoči SP-a: Maunuek Štrlek najbolji rukometaš, Jelena Grubišić najbolja rukometašica

Foto: fah

Dugogodišnje lijevo krilo hrvatske reprezentacije i aktualnog europskog prvaka poljskog Kielcea Manuel Štrlek primio je nagradu za najboljeg hrvatskog rukometaša, a vratarka europskog prvaka Bukurešta Jelena Grubišić za najbolju rukometašicu na tradicionalnoj 23. po redu Večeri rukometa održanoj u srijedu u zagrebačkom klubu H2O.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Manuelu Štrleku, 28-godišnjem lijevom krilu ovo je prvi naslov najboljeg hrvatskog rukometaša, nakon što je četiri godine zaredom trofej odnosio Domagoj Duvnjak, a 29-godišnja hrvatska reprezentativna vratarka naslijedila je na mjestu najbolje kolegicu po poziciji Martu Žderić.

Najboljim trenerom proglašen je izbornik muške seniorske reprezentacije Željko Babić, pod čijim su vodstvom naši rukometaši prije 11 mjeseci osvojili brončano odličje na Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Foto: fah

Već osmi put su za najbolji sudački par u Hrvatskoj izabrani Matija Gubica i Boris Milošević koji su se tako izjednačili po broju kristalnih lopti s legendarnim hrvatskim izbornikom Linom Červarom, koji je nagradu za najboljeg hrvatskog trenera također dobio osam puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.