Velika završnica najvećeg malonogometnog turnira u Europi u Zagrebu

Foto: PR

Veliki završni Coca-Cola Cup malonogometni turnir za Grada Zagreb održat će se u ponedjeljak 22.06. s početkom u 11:00 sati na terenima NK Zelengaj u Zagrebu. Program će započeti nastupom Zaprešić Boysa i Marka Kutlića, dok će prvi udarac izvesti Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar Unutarnjih poslova. Više od 45 malonogometnih ekipa borit će se za plasman na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u Splitu krajem srpnja. S nogometašima i njihovim navijačima družit će se i mnogobrojni sportaši, a provodit će se i edukativne aktivnosti Ministarstva untarnjih poslova u sklopu zajedničke kampanje ”Budi navijač, a ne razbijač” i Nacionalnog programa sigurnosti u cestovnom prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coca-Cola Cup  najveći je malonogometni turnir u Europi koji će u Hrvatskoj ove godine okupiti više od 40 tisuća natjecatelja. Od ove godine pod pokroviteljstvom UEFA uvedena je i kategorija ženskog nogometa, u sklopu kampanje promicanja nogometa među djevojkama, jednakosti i fair playa. Program otvorenja započet će u 11 sati uz voditeljicu Doris Pinčić Rogoznica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.