Veliko priznanje: Navijači pogodak Marija Mandžukića u finalu Lige prvaka proglasili za drugi najljepši sezone!

Foto: fah

Mario Mandžukić postigao je prema mišljenju mnogih, novinara i trenera, jedan od najljepših pogodaka u Ligi prvaka ove sezone, neki tvrde i jedan od najljepših u povijesti finala najjače klupske nogmetne lige na svijetu, barem od vremena kada je Kup prvaka postao Liga prvaka.  Pogodak Mandžukića škaricama za Juventus, a protiv Reala, unatoč porazu talijanskog prvaka (1:3), i dalje je tema talijanskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, nakon što se vratio iz Cardiffa, s finala Lige prvaka, Mario Mandžukić na pripreme Vatrenih nije stigao baš najspremniji, što se također osjetilo na igru hrvatske reprezentacije na Islandu, kada su Vatreni poraženi u posljednjim sekundama utakmice. Neki tvrde da je izbornik na Islandu ipak trebao odmoriti Mandžu i uvesti svježu zamjenu već na poluvremenu, a ne čekti posljednjih pet minuta dvoboja, koji je nakon izlaska Mandže završio na najgori mogući način za Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se ipak Ligi prvaka, navijači su izabrali najljepši pogodak sezone u najjačoj klupskoj nogometnoj ligi svijeta, Mandžukićev gol u finalu zauzeo je drugo mjesto, za njegov pogodak Realu glasovalo je 19 posto navijača. Pobjedu je uvjerljivo, s 41 posto glasova, odnio napadač Bešiktaša Cenk Tosun. Napadač turskog Bešiktaša zabio je u remiju 3:3 protiv Benfice u skupini. Na trećem mjestu je pogodak nogometaša Reala Cristiana Ronalda u pobjedi protiv Sportinga 2:1, za koji je glasovalo 13 posto navijača, dakle, šest manje nego za Mandžukićev, upravo Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.