Veselin Vujović o spektaklu u Spaladium Areni: ‘Hrvatska je favorit, ali Srbija može dobiti svakoga’

Foto: fah

Slovenski rukometni izbornik Veselin Vujović, koji ima veliku potporu i obožavanje navijača Crvene Zvezde i poklonika Ratka Mladića, Delija, dao je svoju prognozu uoči večerašnje utakmice u Splitu između Hrvatske i Srbije koja počinje od 20:30 sati. Vujović je ”otkrio i najveću slabost” srpske reprezentacije te je na neki način hrvatskim rukometašima poslao upozorenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Mislim da Srbija ima jako puno problema i da su definitivno igrali previše utakmica u pripremnom razdoblju. Moj je dojam da bi bilo bolje da su trenirali jer je to sastav kojem treba više zajedničkog rada da bi iskazao potencijal, koji je nesumnjivo velik. Ovako su igrali dvije utakmice u nizu, sa samo danom odmora prije starta i, iskreno, ne znam kako će se to odraziti na ekipu, iako su se u drugom nastupu štedjeli za Hrvatsku”, kazao je Vujović za Sportske novosti.

Slovenski izbornik pokušao je dati kratku analizu obrane reprezentacije Srbije, tvrdi kako će srpskoj reprezentaciji jako nedostajati Ilija Abutović te da će ga teško nadoknaditi. ”Mislim da će igrati 5-1 s Marsenićem i Beljanskim iza te s Nenadićem ili Markovićem kao prednjima. To je realnost jer za uigrati nešto više jednostavno nisu imali vremena.”

Glede napadačkog reda ”Orlova”?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Tu imaju priličan problem. Ključ je u činjenici da se radi o strašnoj individualnoj kvaliteti, koja, ako joj se utakmica otvori kako želi, može pobijediti svakoga. Problem je ako ne krene, ako pritisak naraste, mogu puknuti iz jednostavnog razloga jer nisu imali vremena za uigrati se i postaviti detalje uoči Eura.”

Sad ponešto i o upozorenju rukometnim Vatrenima?

”Srbija protiv Hrvatske nikako nije favorit, ali je reprezentacija koja na individualnu kvalitetu, ako joj se otvori, može dobiti svakoga. Pa i Hrvatsku”, zaključio je Veselin Vujović Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.