Vida: Ne gledam sebe, stavio sam se u službu reprezentacije

Foto: Drago Sopta/HNS

Domagoj Vida stigao je u Katar kao novi član “Kluba 100”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugogodišnji branič Vatrenih upisao je u prijateljskoj utakmici protiv Saudijske Arabije stoti nastup u reprezentativnom dresu, a Svjetsko prvenstvo u Katru bit će mu treće uzastopno. Osjećaj?

“Osjećaj je uvijek isti, ljubav prema domovini i reprezentaciji uvijek je ista. Reprezentacija je strast, želja i ljubav”, kaže Domagoj Vida koji je svjestan jake konkurencije među središnjim braničima.

“Imamo jako dobre i kvalitetne igrače na tim pozicijama. Gvardiol i Šutalo su sjajni, ali stavio sam se u ulogu reprezentacije, ne gledam sebe, bitno je da Hrvatska pobjeđuje i da navijači budu sretni i zadovoljni. Bit će kako izbornik odluči i koga god da stavi neće pogriješiti, ali ja sam spreman”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vedran Ćorluka, kao jedan od iskusnijih igrača, u Rusiji nije bio u prvom planu kad je u pitanju početna jedanaestorica, ali je održavao dobru atmosferu.

“Spreman sam na sve pa i na to, ali i dalje vjerujem u sebe, dobro treniram. Neki bi me htjeli vidjeti u penziji, ali ne dam se. Nisam ovdje došao da bih bio samo putnik i zabavljač. Radim i čekam svoju priliku, ako je dobijem, odradit ću svoj posao najbolje što znam i opravdati priliku, a za ostalo ćemo vidjeti”, zaključio je Vida.

Poslije službenog dijela konferencije za medije svi su se novinari mogli zasladiti tortom koja je još jednom napravljena u čast stotog Domagojeva nastupa za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.