(VIDEO) Afrički kup nacija: Domaćin natjecanja reprezentacija Gabona i dalje bez pobjede!

Foto: fah

U prvom susretu 2. kola A skupine afričkog Kupa nacija Gabon i Burkina Faso su igrali 1-1, pa domaćini prvenstva Gabonci nakon dva kola još nemaju pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burkina Faso je povela u 23. minuti golom Prejucea Nakoulma, a domaćin je u 38. minuti uspio izjednačiti golom Pierrea-Emericka Aubameyanga. Napadač Borussije Dortmund je sam izborio kazneni udarac, a potom ga sigurno realizirao postigavši svoj drugi gol na prvenstvu.

U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju Kamerun i Gvineja Bisau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA A (Libreville):

1. kolo – 14. siječnja
Gabon – Gvineja Bisau 1-1 (0-0)
Burkina Faso – Kamerun 1-1 (0-1)

2. kolo – 18. siječnja
Gabon – Burkina Faso 1-1 (1-1)
Kamerun – Gvineja Bisau

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LJESTVICA
1. Gabon 2 0 1 0 2-2 2
1. B.Faso 2 0 2 0 2-2 2
3. G.Bisau 1 0 1 0 1-1 1
3. Kamerun 1 1 0 0 1-1 1

3. kolo – 22. siječnja
Kameruna – Gabon
Burkina Faso – Gvineja Bisau

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.