(VIDEO) Atletico svladao Getafe, Kaliniću 62 minute

Foto: fah

Nogometaši madridskog Atletica u susretu su 21. kola španjolskog prvenstva na svom terenu svladali Getafe sa 2-0 (2-0) te se tako primakli vodećoj Barceloni na dva boda zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Atletico postigli su Griezmann (27) i Niguez (37), a hrvatski napadač Nikola Kalinić, koji je igrao do 62. minute, sudjelovao je u akciji kod drugog gola svoje momčadi. Njegov udarac sa 10-ak metara obranio je vratar Getafea Soria, ali lopta se odbila na nogu Niguezu koji je popravio Kalinićev propust.

Atletico sada ima 44 boda, dok je Barcelona, koja u nedjelju gostuje kod Girone, na 46. Treća Sevilla, koja je ranije u subotu svladala Levante sa 5-0, i četvrti Real Madrid, koji u nedjelju gostuje kod Espanyola, imaju po 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Getafe je šesti sa 31 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.