Foto: Facebook

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić ove sezone sa svojim West Hamom ne briljira u prvenstvu, no, zato brojnim gestama, odnosom prema navijačima, ”kupuje” naklonost publike.  ”Hammersi” jednog svog navijača, točnije navijačicu, tretiraju posebnije nego ostale, ona ima 101 godinu i navija skoro jedno stoljeće za kultni engleski klub.

Radi se o navijačici Mabel Arnold koja već 82 godine dolazi na utakmice svog najdražeg kluba, znaju to u West Hamu vrlo dobro, znao je to i Slaven Bilić. Baka navijačica proslavila je 101. rođendan, dobila je čestitku kluba, cijele momčadi te posebno dizajniranu tortu koju joj je uručio hrvatski trener Slaven Bilić.

Navijačica koja gotovo jedno stoljeće dolazi na utakmice omiljenog kluba prema pisanju engleskih medija bila je skoro na 2000 utakmica West Hama. Zanimljivo kako je na prvu utakmicu otišla na nagovor dečka koji joj je kasnije postao muž i tako se razvila ljubav prema nogometu. Kako pišu engleski mediji Mabel je u istom duhu odgojila i sina Grahama, koji je veliki navijač West Hama, odlazi na sve utakmice koje stigne.

Izvor: narod.hr