Slaven Bilić o Rakitićevom dolasku u Hajduk i drugim vrućim temama

bilić
Foto: snimka zaslona

Slaven Bilić, hrvatski stručnjak na klupi Saudijaca gostovao je u Dnevniku Nove TV. Slaven Bilić i njegov Al-Fateh gostovali su u Zagrebu na pripremnom dvoboju protiv Lokomotive.
”Igrali smo dva puta po 30 minuta. Nama fali još igrača, u Arabiji još nisu određeni budžeti i većina klubova nije baš u dobrom stanju. Fali igrača, ali se nadamo da će do početka prvenstva dovesti neke igrače.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo o SHNL-u.

”Očekujem uzbudljivu sezonu, sve bi se trebalo vrtjeti oko Dinama i Hajduka. Dobro rade na transferima. Hajduk radi izvanredne stvari, doveli su Rakitića i Gattusa, to su dvije veličine koje dižu ligu. S tim su natjerali Dinamo da bude jako aktivan u prijelaznom roku, to je dobro za ligu.

Rakitić dolazi u dobrom stanju, je s 36 godina i nije to Rakitić iz Barcelone, no to ne znači da nije dovoljno dobar da ne donese Hajduku kvalitetu i mirnoću i sve ono što mu nedostaje. Igrači već par godina pucaju pod pritiskom. Nije došao u Split radi kave, sunca ili Šolte. On je ovdje došao osvojiti nešto”, dodao je Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.